preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ladimirevci

Login
Brojač posjeta
Ispis statistike od 30. 3. 2012.

Ukupno: 250230
Ovaj mjesec: 2517
Ovaj tjedan: 180
Danas: 4
e-Dnevnik za učenike i roditelje

Idemo u srednju!

linkuhttps://www.srednja.hr/srednja-kalkulator/  

 

Priloženi dokumenti:
Srednjahr.docx

Crveni gumb

 

Kalendar
« Rujan 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji

 

ŠKOLSKI OBROK 3

Program jačanja obitelji

Shema školskog voća

eLektire

Portal za škole

Prometna učilica

Školski portal

CAP program prevencije zlostavljanja djece

Priručnik za pomoćnike u nastavi za rad s djecom s teškoćama u razvoju

Kako zaštiti dijete na internetu

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
NAPUTAK o načinu uporabe, vraćanja i obnavljanja udžbenika i drugih obrazovnih materijala
Autor: Mirjana Janjić, 23. 8. 2019.

Poštovani roditelji,
na web stranici škole, u mapi
Udžbenici http://os-ladimirevci.skole.hr/udzbenici, nalazi se popis obveznih udžbenika i pripadajućih dopunskih nastavnih sredstava koji će se koristiti u školskoj godini 2019./2020. godini. 

Prema odluci Ministarstva znanosti i obrazovanja, a temeljem Zakona o udžbenicima i drugim obrazovnim materijalima za osnovnu i srednju školu za školsku 2019./2020. godinu svim učenicima bit će osigurani besplatni udžbenici za obvezne i izborne predmete dok će se nabava ostalih dopunskih i pomoćnih nastavnih sredstava (radne bilježnice, zbirke zadataka, atlasi, likovne mape i sl.) biti financirani od strane roditelja. 

 


Svoje komplete udžbenika učenici će preuzimati u školi prvog dana nastave u novoj školskoj godini. Učenik će prvog dana potpisati preuzimanje udžbenika te preuzimanje Izjave koju nosi roditelju/skrbniku na potpis. Roditelj/skrbnik će potpisati Izjavu o prihvaćanju obveze vraćanja udžbenika, a temeljem Naputka o načinu uporabe, vraćanja i obnavljanja udžbenika i drugih obrazovnih materijala financiranih sredstvima iz državnog proračuna (Naputak se nalazi u prilogu - pročitati). Izjavom se roditelj/skrbnik obvezuje da će po završetku nastavne godine vratiti školi udžbenike u uporabnom stanju, odnosno da će u slučaju njihovog gubitka ili oštećivanja biti dužni nadoknaditi štetu u iznosu od 50% kataloške cijene udžbenika.


Učenici i roditelji/skrbnici imaju obvezu  brinuti o tome da, nakon završetka školske godine, udžbenike neoštećene vrate školi kako bi ih mogle koristiti i sljedeće generacije. Učenici su obvezni omotati udžbenike i voditi računa o njihovom prijenosu i čuvanju u školi i kod kuće. Zabranjeno je pisati, crtati ili na bilo koji način označavati tekst u udžbenicima koji nisu radnog karaktera. 


Roditelj/skrbnik učenika koji ne prihvati obvezu vraćanja udžbenika ne može ostvariti pravo na Korištenje istih u narednoj školskoj godini.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju