preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ladimirevci

Login
Brojač posjeta
Ispis statistike od 30. 3. 2012.

Ukupno: 250229
Ovaj mjesec: 2516
Ovaj tjedan: 179
Danas: 3
e-Dnevnik za učenike i roditelje

Idemo u srednju!

linkuhttps://www.srednja.hr/srednja-kalkulator/  

 

Priloženi dokumenti:
Srednjahr.docx

Crveni gumb

 

Kalendar
« Rujan 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji

 

ŠKOLSKI OBROK 3

Program jačanja obitelji

Shema školskog voća

eLektire

Portal za škole

Prometna učilica

Školski portal

CAP program prevencije zlostavljanja djece

Priručnik za pomoćnike u nastavi za rad s djecom s teškoćama u razvoju

Kako zaštiti dijete na internetu

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Održano „61 natjecanje mladih tehničara“ – županijska razina
Autor: Ines Pepić, 6. 3. 2019.

Tehničke aktivnosti znatno pridonose razvoju znanja, vještina, samostalnosti i odgovornosti učenika, a natjecanje mladih tehničara omogućuje afirmaciju darovitih i talentiranih učenika i time pridonosi njihovom ranom otkrivanju.


Dana 01.03.2019. (petak) održano je 61. natjecanje mladih tehničara u prostorijama Osnovne škole Jagode Truhelke.
Natjecatelji su se natjecali u 12 kategorija: Maketarstvo i modelarstvo, Graditeljstvo, Strojarske konstrukcije, Obrada materijala, Elektronika, Elektrotehnika, Robotika, Automatika, Fotografija, Modelarstvo uporabnih tehničkih tvorevina, Radiokomunikacije i Robotsko spašavanje žrtve, koje su podijeljene u dvije kategorije:
H-kategorija – redoviti i izborni program, program dodatne nastave i izvannastavni program tehničke kulture;
P-kategorija – izvannastavni i izvanškolski program u posebnim područjima tehničke kulture za pomladak škola, udruga, centara ili ustanova tehničke kulture;
Natjecanje se sastoji od tri dijela: pisane provjere znanja, izrade tehničke tvorevine (praktičnog rada) te predstavljanje tehničke tvorevine. 
Ovom natjecanju prethodilo je školsko/klupsko natjecanje na kojem je sudjelovalo 495 učenika viših razreda na području Osječko-baranjske županije, od kojih se 329 natjecalo u H-kategoriji, a 166 u P-kategoriji. 
Pravo nastupa na županijskoj razini natjecanja ostvario je 161 učenik. 


U kategoriji Maketarstvo i modelarstvo najuspješnija je bila učenica Lea Tatai iz Osnovne Škole Tin Ujević iz Osijeka, sa ostvarenih 70 bodova. Mentor je Srećko Ivković.

U kategoriji Graditeljstvo najuspješnija je bila učenica Karla Cvetković iz Osnovne škole Matije Petra Katančića iz Valpova, s ostvarenih 81 bod. Mentorica je Biljana Pantoš.
U kategoriji Strojarske konstrukcije najuspješnija je bila učenica Petra Poljak iz Osnovne škole Ladimirevci, sa ostvarenih 78 bodova. Mentorica je Violeta Kardoš.
U kategoriji Obrada Materijala najuspješniji učenik je bio Žan Tot iz Osnovne škole Vladimira Nazora iz Đakova, sa ostvarenih 73 boda. Mentorica je Sanja Vidović.
U kategoriji Elektrotehnika najuspješnija učenica bila je Patricia Perak iz Osnovne škole Ladimirevci sa, ostvarenih 94 boda. Mentorica je Violeta Kardoš.
U kategoriji Elektronika najuspješniji učenik je bio Karlo Keler iz Osnovne škole Antuna Mihanovića iz Osijeka, sa ostvarenh 71 bodava. Mentor je Mario Cvek.
U kategoriji Robotika najuspješniji učenik je bio Kristijan Pružnica iz Osnovne škole Antuna Mihanovića iz Osijeka, sa ostvarena 63 boda. Mentor je Mario Cvek.
U kategoriji Fotografija najuspješnija učenica je bila Klara Uranjek iz Osnovne škole Franje Krežme iz Osijeka, sa ostvarenih 78 bodova. Mentor je Tomislav Pandurić.
U kategoriji Robotsko spašavanje žrtve najuspješnija učenica je bila Nika Važić iz Osnovne škole Franje Krežme iz Osijeka, sa ostvarena 64 boda. Mentor je Tomislav Pandurić.
U kategoriji Automatika najuspješniji učenik je bio Marko Šokčević iz Osnovne škole Vladimir Nazor iz Čepina, sa ostvarenih 90 bodava. Mentor je Zlatko Popić.
U kategoriji Modelarstvo uporabnih tehničkih tvorevina najuspješniji učenik je bio Dario Sušić iz Osnovne škole Bratoljuba Klaića iz Bizovca, sa ostvarenih 90 bodova. Mentorica je Gabrijela Cvetković.
U kategoriji Radiokomunikacije najuspješniji učenik je bio Kruno Maričak iz Osnovne škole Vladimir Nazor iz Đakova, sa ostvarenih 88 bodova. Mentorica je Sanja Vidović.

Najuspješniji natjecatelji su ostvarili pravo nastupa na državnoj razini natjecanja mladih tehničara, koje će se održati od 25. do 28. ožujka. 

Čestitamo učenicama naše škole na uspjehu. Sretno na daljnjem natjecanju!

nastavnica Violeta Kardoš

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju