2020-07-24 09:11:42

Javni poziv za dodjelu jednokratnih novčanih potpora učenicima osnovnih škola sa područja grada Valpova u školskoj godini 2020.-2021.
Poštovani roditelji,
obavještavamo Vas da je gradonačelnik Grada Valpova Matko Šutalo, u skladu s ovlastima, donio je odluku o dodjeli novčane potpore učenicima osnovnih škola s područja grada Valpova u školskoj godini 2020./2021.
 

Jednokratna novčana potpora iznosit će 300,00 kn po učeniku te se dodjeljuje u svrhu nabavke udžbenika, školskog pribora. Pravo na dodjelu jednokratnih novčanih potpora imaju svi učenici Osnovne  škole „Matije Petra Katančića“ Valpovo i učenici Osnovne škole Ladimirevci uključujući i područne škole, od prvog do osmog razreda, koji su državljani Republike Hrvatske s prebivalištem na području grada Valpova.

Zahtjev za isplatu novčane potpore podnosi se na propisanom obrascu, koji je sastavni dio ovog Javnog poziva, Uredu gradonačelnika Grada Valpova sa svom dolje navedenom dokumentacijom.

Obvezna dokumentacija koja se prilaže uz zahtjev za dodjelu potpore je sljedeća:

preslika osobne iskaznice roditelja/skrbnika (podnositelja zahtjeva); preslika tekućeg računa roditelja/skrbnika (podnositelja zahtjeva); izjava o davanju privole za korištenje osobnih podataka.


Zahtjev za dodjelom potpore sa svom propisanom dokumentacijom dostavlja se na sljedeći način:

putem email adrese: mail@valpovo.hr osobnom dostavom ili putem pošte na adresu: Grad Valpovo, Ured gradonačelnika, Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo.

Raspisan je i Javni poziv  koji je otvoren od danas, 23. srpnja do 22. kolovoza 2020. godine.

Obavijest možete pronaći na online stranicama grada Valpova te stranicama Valpovština.info


Osnovna škola Ladimirevci