2020-07-16 11:37:26

Upisi u srednju školu - OŠ Ladimirevci
Dragi učenici i roditelji, 
prema uvidu u online sustav Upisi.hr vidim da ste svi uspješno uspjeli izabrati željene obrazovne programe za upis u 1. razred srednje škole. 
 
Prema kalendaru ljetnog upisnog roka biranje obrazovnih programa traje do 22.07.2020. godine (srijeda) i to do 12:00 sati.
 
Nakon toga će u sustavu biti moguće preuzimati Prijavnice. Ona je obvezan preduvjet za upis u 1. razred srednje škole.
 
Kada pogledate svoje rezultate u sustavu Upisi.hr vidjet ćete da vam je crvenom bojom označeno da nije zadovoljeno „Zadovoljen osnovni preduvjet“, a to je upravo potpisana Prijavnica. 
 
 

Učenici s teškoćama u razvoju (posebna i prilagođeni program) ne moraju potpisivati Prijavnicu. Oni su već upisani u svoja zanimanja i srednje škole.

Stoga, roditelj i učenik obavezno moraju potpisati Prijavnicu i dostaviti osnovnoj Školi. Kada je Prijavnica dostavljena, razrednik ili netko drugi ispred škole unosi potvrdu da je dostavljena i nakon sinkronizacije sustava taj preduvjet će Vam biti zadovoljen. Ističem da je potpisanu Prijavnicu potrebno dostaviti i srednjoj školi u koju se upisujete prema upisnim rokovima te srednje škole. Dosada je praksa  bila da Škola isprinta Prijavnice u dva primjerak, Vi i roditelj dođete u dogovoreno vrijeme i potpišete. Isto je bio najsigurniji model jer je potpisivanje Prijavnice OBVEZAN UVJET. 

Termini fizičkog dolaska potpisivanja u Školi su: 

• četvrtak, 23.07.2020. godine  u vremenu od 8:30 do 13:00  u prostorijama matične škole Ladimirevci; 
• petak, 24.07.2020. u vremenu od 8:00 do 10:30 sati prostorijama matične škole Ladimirevci.


No, s obzirom na trenutno stanje sa Covid-19 virusom i što manjeg izlaganja, možete Prijavnicu samostalno preuzeti sa portala Upisi.hr, potpisati u sigurnosti svoga doma te skenirano ili uslikano (paziti tada na vidljivost slike, mora se sve vidjeti) poslati osnovnoj Školi. 

Ukoliko netko želi slati skeniranu/uslikanu Prijavnicu posalti putem elektroničke pošte, neka šalje na:  ivan.lenard@skole.hr 

Može se slati u bilo koje vrijeme, no u predmet mail poruke treba staviti Ime i prezime te razred učenika (primjer Marko Marković – 8.d). 

Također, ukoliko netko ne može ili ne zna preuzeti svoju Prijavnicu putem portala Upisi.hr, neka se javim putem Teamsa, na mail ivan.lenard@skole.hr, te će mu se poslati Prijavnica koju će netko ispred škole preuzeti iz sustava.

Napominjem da je izuzetno bitno  da se potpiše Prijavnica i dostavi školi, na bilo koji od navedenih načina (dolaskom u školu u terminima ili slanjem putem maila) i to u navedenim rokovima. Sustav se zaključava 24.07. 2020. godine u 12:00 sati i nakon toga više biti moguće unosit nikakve promjene. Ukoliko netko do navedenih termina ne dostavi svoju Prijavnicu neće zadovoljiti osnovni preduvjet i izgubit će pravi upisa u ljetnom upisnom roku. 


UKOLIKO IMATE KAKVIH PITANJA MOŽE ih poslati na mail: ivan.lenard@skole.hr ili nazvati na 031/671-517 svaki dan od 8:00 do 12:30 sati


Osnovna škola Ladimirevci