preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ladimirevci

Login
Brojač posjeta
Ispis statistike od 30. 3. 2012.

Ukupno: 166459
Ovaj mjesec: 1275
Ovaj tjedan: 460
Danas: 73
e-Dnevnik za učenike i roditelje

Idemo u srednju!

Crveni gumb

 

Kalendar
« Kolovoz 2017 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

Tražilica

Program jačanja obitelji

Shema školskog voća

eLektire

Portal za škole

Prometna učilica

Školski portal

Kraj nastavne 2016./2017. godine

Poštovani roditelji  i učenici,

       obavještavam Vas da  nastavna 2016./2017. godina završava u srijedu 14. lipnja.

Učenici koji su upućeni na dopunski rad kreću s radom u ponedjeljak 19. lipnja u 8:00 sati, kada će im biti pročitan raspored dopunskog rada. Upozoravam sve učenike koji su upućeni na dopunski rad da su isti obvezni pohađati i pridržavati se utvrđenog rasporeda. Eventualne izostanke moraju pravdati ispričnicom. Učenici koji ne uspiju ispraviti ocjenu tijekom dopunskog rada upućuju se na popravni ispit, a koji će se održati u ponedjeljak 21. kolovoza 2017. Termin ispita dogovaraju s predmetnim učiteljem.

Svi razrednici su obvezni do srijede (14.06.) pregledati ormariće učenika. Učenikova je obaveza pokazati ključ ormarića i zajedno s razrednikom napraviti pregled radi eventualnih oštećenja.  Učenici koji su izgubili ključ moraju platiti novu bravu u iznosu od 25 kuna ili nadoknaditi štetu, ukoliko je utvrđeno oštećenje ormarića. Trošak se mora nadoknaditi prije preuzimanja svjedodžbi. Učenici osmih razreda će nakon pregleda ormarića vratiti ključeve razrednicima.

Upozoravam učenike da moraju vratiti posuđene knjige iz školske knjižnice. Ako se knjige ne razduže učenik neće biti u mogućnosti preuzeti svoju svjedodžbu dok to ne učini. Eventualna oštećenja posuđene građe morat će se podmiriti prije preuzimanja svjedodžbe.

Učenici svih razreda po svjedodžbe dolaze u petak  30. lipnja 2017. godine  prema sljedećem rasporedu:

LADIMIREVCI:

  •  razredna nastava u 9:00 sati,
  •  predmetna nastava u 9:30 sati.

IVANOVCI:

  • učenici svih razreda po svjedodžbe dolaze u 9:00 sati

HARKANOVCI:

  • učenici svih razreda po svjedodžbe dolaze u 9:00 sati

Učenici koji ne budu bili u mogućnosti preuzeti svoje svjedodžbe dogovorenog datuma, mogu to učiniti nekim drugim danom u  uredu pedagoga škole.

Obavještavam učenike osmih razreda da će izbor zanimanja za upis u srednje škole  putem web portala Upisi.hr biti moguć od 26.6.2017. godine, a zaključavanje konačnih odabira zanimanja bit će 10.07.2016. godine.  Podsjećam učenike osmih razreda da do tada izvrše sve svoje obaveze oko upisa i  kreiraju liste prioriteta prema svojim željama. Dana 10.07.2017. škola će isprintati prijavnice sa odabranim listama koje obavezno moraju potpisati roditelj i učenik. Prijavnice će se potpisivati  11.07.2017. godine  u vremenu od 9:00 do 13:00  i  12.07.2017. u vremenu od 8:00 do 10:00 sati u prostorijama matične škole Ladimirevci. RODITELJ I UČENIK MORAJU OBAVEZNO DOĆI POTPISATI PRIJAVNICU.

Podsjećam učenike, da ukoliko ostvaruju pravo na dodatne bodove, a koji su propisani elementima i kriterijima za upis u srednju školu, da potrebne dokumente donesu razrednicima najkasnije do 26.06.2017., tako  da iste razrednici mogu unijeti u portal.

O početku školske 2017./2018. godine učenici će biti pravovremeno obaviješteni putem web stranice i obavijesti na ulaznim vratima škole. Na web stranicama škole nalazi  se i popis udžbenika za sljedeću školsku godinu.

Svim učenicima i učiteljima želim sretne i ugodne školske praznike!

Damir Jakopiček, dipl. učit.

Dogradnja školske zgrade u MŠ Ladimirevci

Dragi roditelji,

obavještavam vas da od ponedjeljka, 06.02.2017. godine, započinju radovi na dogradnji školske zgrade u matičnoj školi Ladimirevci. Zbog toga će u dvorištu škole biti će formirano gradilište ograđeno improviziranom ogradom. Ovim putem vas molim da dodatno upozorite svoju djecu da ne prilaze gradilištu i strojevima te da ne ometaju radnike u obavljanju  posla. 

 

Damir Jakopiček, dipl. učit.

Radovi učenika

Dragi roditelji i učenici,

ovim putem vas obavještavamo da je na web stranici škole napravljena mapa "Radovi učenika" u kojoj ćemo se truditi objavljivati radove (likovne, pisane i sl.) u digitalnom obliku. Na ovaj način želimo svima prikazati koliko se naši učenici trude u svome radu i koliko je razvijena mašta i kreativnost naših učenika, odnosno vaše djece. Za sada u mapi možete pronaći informacije o sudjelovanju učenika naše škole na državnom natječaju u izradi slikovnice te u digitalnom obliku pročitati slikovnice koje su izradile maštovite glavice naših učenika.

PRIRUČNIK ZA POMOĆNIKE U NASTAVI ZA RAD S DJECOM S TEŠKOĆAMA

    

Dragi roditelji, učitelji i pomoćnici u nastavi,

ovim putem Vas želimo obavijestiti o priručniku za pomoćnike u nastavi za rad s djecom s teškoćama u razvoju. Isti je osim za same pomoćnike od izuzetne važnosti i za roditelje i za same učitelje koji rade s djecom s teškoćama u razvoju. Priručnik Vam je dostupan u pdf formatu u prilogu ovoga teksta. Osim toga, isti možete pronaći na naslovnoj stranici s lijeve strane izbornika, samo jednim klikom na sliku.

Priručnik za pomoćnike u nastavi za rad s djecom s teškoćama u razvoju nastao je u sklopu projekta Osječko-baranjske županije „Učimo zajedno“ a u suradnji s Fakultetom za odgojne i obrazovne znanosti u Osijeku tijekom akademske 2014./2015. godine. Glavni su ciljevi projekta unaprijediti socijalno uključivanje djece i mladih s teškoćama u razvoju, podržati podizanje kvalitete inkluzivnog obrazovanja te olakšati pristup budućem tržištu rada uz uspostavu mehanizama međusektorske suradnje ključnih sudionika na razini županije u provedbi socijalne inkluzije djece i mladih. Priručnik je nastao kao rezultat rada stručnih suradnika na navedenom projektu (UČIMO ZAJEDNO - Priručnik za pomoćnike u nastavi za rad s djecom s teškoćama u razvoju, str. 7).

A na linku možete pogledati kratki filmić nastao tijekom provedbe projekta: https://www.youtube.com/watch?v=ruiRW_0hQUw

 

 

preskoči na navigaciju