preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ladimirevci

Login
Brojač posjeta
Ispis statistike od 30. 3. 2012.

Ukupno: 234450
Ovaj mjesec: 106
Ovaj tjedan: 256
Danas: 53
e-Dnevnik za učenike i roditelje

Idemo u srednju!

linkuhttps://www.srednja.hr/srednja-kalkulator/  

 

Priloženi dokumenti:
Srednjahr.docx

Crveni gumb

 

Kalendar
« Travanj 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

Tražilica

 

Program jačanja obitelji

Shema školskog voća

eLektire

Portal za škole

Prometna učilica

Školski portal

 
Radovi učenika

Dragi roditelji i učenici,

ovim putem vas obavještavamo da je na web stranici škole napravljena mapa "Radovi učenika" u kojoj ćemo se truditi objavljivati radove (likovne, pisane i sl.) u digitalnom obliku. Na ovaj način želimo svima prikazati koliko se naši učenici trude u svome radu i koliko je razvijena mašta i kreativnost naših učenika, odnosno vaše djece. Za sada u mapi možete pronaći informacije o sudjelovanju učenika naše škole na državnom natječaju u izradi slikovnice te u digitalnom obliku pročitati slikovnice koje su izradile maštovite glavice naših učenika.

PRIRUČNIK ZA POMOĆNIKE U NASTAVI ZA RAD S DJECOM S TEŠKOĆAMA

    

Dragi roditelji, učitelji i pomoćnici u nastavi,

ovim putem Vas želimo obavijestiti o priručniku za pomoćnike u nastavi za rad s djecom s teškoćama u razvoju. Isti je osim za same pomoćnike od izuzetne važnosti i za roditelje i za same učitelje koji rade s djecom s teškoćama u razvoju. Priručnik Vam je dostupan u pdf formatu u prilogu ovoga teksta. Osim toga, isti možete pronaći na naslovnoj stranici s lijeve strane izbornika, samo jednim klikom na sliku.

Priručnik za pomoćnike u nastavi za rad s djecom s teškoćama u razvoju nastao je u sklopu projekta Osječko-baranjske županije „Učimo zajedno“ a u suradnji s Fakultetom za odgojne i obrazovne znanosti u Osijeku tijekom akademske 2014./2015. godine. Glavni su ciljevi projekta unaprijediti socijalno uključivanje djece i mladih s teškoćama u razvoju, podržati podizanje kvalitete inkluzivnog obrazovanja te olakšati pristup budućem tržištu rada uz uspostavu mehanizama međusektorske suradnje ključnih sudionika na razini županije u provedbi socijalne inkluzije djece i mladih. Priručnik je nastao kao rezultat rada stručnih suradnika na navedenom projektu (UČIMO ZAJEDNO - Priručnik za pomoćnike u nastavi za rad s djecom s teškoćama u razvoju, str. 7).

A na linku možete pogledati kratki filmić nastao tijekom provedbe projekta: https://www.youtube.com/watch?v=ruiRW_0hQUw

 

 

preskoči na navigaciju